Saturday, 13 April 2013

Merayakan habis pesta dan upacara agama lain


Ini lah kerja nya Anwar Ibrahim. Sanggup buat apa saja demi undi. Walaupun terang lagi lagi jelas HARAM, kita tidak dibenarkan merayakan perayaan agama lain, kalau perayaan tradisi xpa, tapi ini perayaan AGAMA.

Demi undi semua pun okay. Siap Hindu bubuh tande lagi dekat kepala, boleh ke sebenarnya perbuatan itu?

Siap pakai tande lagi tu..Memang haram dah ni….gila mamat ni.

Add captionTudia belarak dalam laluan api tuh. Macam tokong hindu dah aku tengok.. tu yang dia p menari sana sini la semua tu bukan pesta tradisi tapi pesta agama hindu.yang diatas ni xbleh blah dia tunduk pada mayat Beng Hock. baca entri Liberalisme Agama untuk faham lanjut.

Menghormati manusia, dibolehkan. Nabi Muhamad SAW pernah berdiri apabila mayat orang Yahudi diusung..tetapi cukup dengan berdiri sahaja,”katanya.
Katanya lagi perbuatan lain selain berdiri merupakan perbuatan yang tidak pernah dilakukan oleh Rasulullah SAW, yakni jika dilakukan juga perkara-perkara bidaah itu dibimbangi akan membawa kepada kekufuran.


Inilah dia Anwar bin Ibrahim,demi undi sembah mayat pun no problem……Undi cina aku dapat dan ustaz2 pun aku dapat pasal depa tetap dengaq cakap aku no matter what….
 
Di bawah ini pulak, dalam tempoh sehari sahaja boleh bertukar wajah siang dan malam, 29 Jun 2012... cuma tempatnya sahaja yang berbeza iaitu Surau Ikhwan Taman Ria Jaya, Sungai Petani, Mini Stadium Keladi, Kulim dan Taman MPSPK, Taman Ria Jaya, Sungai Petani
 


Maghribnya memberi tazkirah dan malamnya menari di Taman Ria Kedah. Dah cara tu pun orang tetap percaya...Undi ustaz2 aku dapat undi India Taman Ria pun aku dapat........

Itu punnnn….. ada ustaz taksub sorang ni yang kata Anwar Ibrahim ni Imam Mahadi… Tapi xpelik la sebab ustaz PKR ni program ajaran sesat Al Arqam pun dia boleh hadir…


Dia kata kiamat xkan berlaku selagi mana umat islam tak bunuh orang yahudi, Yahudi di Palestin dan Yahudi yang ada di bumi Malaysia ni..
Memang dah ada pun Yahudi di Malaysia ni.Bos hang la.

Kembali kepada table of contents

No comments:

Post a Comment