Saturday, 27 April 2013

Membela kaum Luth?

Lihat video di bawah ketika mana Anwar dibebaskan dari tuduhan Liwat II dan ditemuramah BBC.

 

Lihatlah, beliau menyatakan bahawa sungguh pun mereka tidak menyokong homoseksual (bermadah pujangga lagi), namun undang2 lapuk sebegitu harus diteliti semula dalam negara.

Ni apa dia nak cakap sebenaqnya ni? Bahaya sungguh la mamat ni.

Dulu meletup sekali kumpulan geng seksualiti merdeka nak buat program besar besaran di KL. Sampai sekarang link website depa ada laitu http://www.seksualitimerdeka.org/2012/10/transgender-people-have-rights-too.html.

Orang ramai pakat bantah tapi Anwar jawab apa?

Anwar bela hak golongan ni dengan mengatakan, link here http://www.themalaysianinsider.com/malaysia/article/anwar-backs-seksualiti-merdekas-right-to-expression
“The issue here is not whether to support or not to support. The issue is you attack them. That’s something else. Can’t we talk about things in this country?” he told reporters in the Parliament lobby here today.


Atas nama freedom of expression, beliau menyifatkan ia medan perbincangan yang baik untuk golongan ini.


  
Ni nak justify macamana lagi? Mereka tu dahla buat program terbuka, nak mintak kerajaan bagi hak kepada golongan mereka, hak yang sama dengan yang berkehidupan normal? 

Mereka nak ianya diterima sebagai gaya hidup dalam masyarakat, sebagai norma kehidupan.
Boleh terima ka kita budaya masyarakat yang macamni? Perkara ini haram, kerana ia tidak boleh dijadikan gaya hidup masyarakat, sepertimana haram berbogel di khalayak menjadi norma masyarakat.Dr Asri pun marah sungguh. Anwar suruh tanya Ambiga pasaipa, tanya Anwar la dah dia kata tu medan perbincangan..
Kalau mereka golongan ini nak salurkan pendapat mereka, tu cerita lain dan ada saluran lain.
Kalau mereka buat atas kapasiti individu juga cerita lain dan atas kapasiti satu group pun cerita lain. Yang pasti ialah penerimaan kita sebagai gaya hidup songsang adalah haram sama sekali.


Ustaz Nasruddin dari PAS pun menegur Anwar Ibrahim.


Sebab tu aku kata menolak Anwar ibrahim ni isu akidah.bukan isu bodoh bodoh. Dia bawak ideologi2 pelik macam ni jadi dasar negara, polisi negara sekiranya menjadi pemimpin, ha mampoih ummat Islam.

 Sapa yang pilih dia,undi dia, hampa semua dapat la saham masing masing.


Gaya hidup songsang yang diterima di Barat. Mau perkara sebegini dijayakan di Malaysia undilah Anwar Ibrahim.

Seterusnya Anwar Ibrahim mengiktiraf negara haram Israel klik sini

Kembali semula ke muka depan di sini

4 comments:

 1. Nafsu dia tu yang bersuara lebih kuat dari iman.
  Sahabat dia dari Australia si Nick Xenophon yang dok sokong Bersih tu...pun penyokong LGBT jugak. Hai generasi tua berjuang untuk kemerdekaan negara, generasi muda pulak berjuang untuk kemerdekaan seks luar tabie! Masya Allah!

  ReplyDelete
 2. generasi kaum luth memang berkembang pesat di malaysia ni hasil 55 tahun UMNO memerintah dengan mengenepikan islam.

  ReplyDelete
 3. engko orang ni memang ada krisis dalaman la. perbanyakkan amalan sunat mintak tuhan bagi hidayat. bukti yg owner blog ni bawak semuanya persepsi yang direka cipta untuk orang benci anwar. sebab hampir keseluruhan persaksian yg ditunjukkan mempunyai kesamaran dari segi maksud, bila ada kesamaran, setan akan mengolah ikut kecenderungan kita. sepatutnya bila ada kesamaran , kita mesti dapatkan pengesahan dengan org yg mengeluarkan kata-kata.. baru dapat kebenaran. bila pakai setan, almaklumlah... ketahuilah wahai manusia, sesungguhnya setan itu adalah musuh yang nyata.. utk owner blog, kalau benar lah kamu ikhlas dan rasa kamu benar.. engkau kumpul beberapa orang yang pandai berkata-kata dikalangan kamu dan kamu cabar anwar debat berkaitan dgn apa yang engkau tomahkan. anwar ni kan minat berdebat.. aku jamin dia tak akan tolak. kalaulah sah apa yg kamu dakwa selepas diperbahaskan.. aku rasa pada hari yang sama jugak PAS akan keluar dri pakatan. tapi engkau tahu tak? teruknya anwar dalam persepsi yang engkau dakwa, lebih teruk lagi persepsi aku pada pemimpin2 umno yang aku kenal...maknanya pemimpin UMNO 10kali lebih teruk dr anwar yang engkau dakwa.. kesimpulannya anwar mengikut persepsi aku = 100 kali lebih baik jadi perdana menteri dari sapa2 saja dajjal dalam UMNO......

  ReplyDelete
 4. ehem, jangan tunjuk kat anwar saje. anak mahathir pun terlibat juge yer?

  http://www.seksualitimerdeka.org/2011/11/marina-mahathir-why-go-after-ambiga.html
  http://www.seksualitimerdeka.org/search/label/Marina%20Mahathir

  ReplyDelete